Nutriční hodnoty (Hovezi maso s citronem-pikantni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 121 kJ / 1 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
Tuky | 80,25 g |
– nasycené | 42,65 g |
– nenasycené | 30,81 g |
–– mononenasycené | 27,34 g |
–– polynenasycené | 3,47 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 6,27 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 12,70 g |
– cukry | 6,02 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vařeného masa z polévky | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
plnou hrst hrst hříbku nebo žampionu | Hřib čerstvý | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
lžíci lžíci hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
7 dkg 7 dkg másla | Máslo kravské | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |