Nutriční hodnoty (Pajerský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 25 112 kJ / 6 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,75 g |
| Tuky | 287,94 g |
| – nasycené | 163,38 g |
| – nenasycené | 106,45 g |
| –– mononenasycené | 89,76 g |
| –– polynenasycené | 16,69 g |
| ––– omega 3 | 1,51 g |
| Vláknina | 21,85 g |
| Cholesterol | 1,78 g |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,64 g |
| Sacharidy | 599,95 g |
| – cukry | 216,23 g |
| ––– laktóza | 50,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 20 g 20 g čerstvého pekařského droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 125 g 125 g rozpuštěného vlažného tuku (mix másla a sádla) | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 kg 1 kg tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 1000 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 125 g 125 g strouhaného perníku | Perník strouhaný | 125 g |
| 100 g 100 g rozpuštěného másla na polití | Máslo kravské | 100 g |