Nutriční hodnoty (Játrová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 881 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 4,22 g |
| – nasycené | 0,69 g |
| – nenasycené | 1,75 g |
| –– mononenasycené | 1,08 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 462 mg |
| Sodík | 151 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 12,15 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g vepřových jater | Játra vepřová | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| kostka kostka bujonu | Bujón hovězí | |
| 2 plátky 2 plátky veky | Veka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové |