Nutriční hodnoty (Zelí s párky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 551 kJ / 1 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,35 g |
| Tuky | 61,75 g |
| – nasycené | 36,44 g |
| – nenasycené | 25,00 g |
| –– mononenasycené | 9,28 g |
| –– polynenasycené | 15,72 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 24,76 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,56 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 67,20 g |
| – cukry | 22,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 300 g 300 g párků | Párek vepřový | 300 g |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |