Nutriční hodnoty (Nepečený cheesecake s ovocem a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,52 g |
| Tuky | 391,19 g |
| – nasycené | 232,27 g |
| – nenasycené | 153,05 g |
| –– mononenasycené | 118,87 g |
| –– polynenasycené | 34,17 g |
| ––– omega 3 | 3,35 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 806 mg |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 534,67 g |
| – cukry | 424,37 g |
| ––– laktóza | 49,87 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g sušenek | Sušenka | 300 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 350 g 350 g mascarpone | Mascarpone | 350 g |
| 500 ml 500 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
| 1 balení 1 balení ztužovače | Ztužovač šlehačky | 10 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 500 g 500 g ovoce | Jahody čerstvé | 500 g |
| 5-6 PL 5-6 PL cukru krupice | Cukr bílý | 66 g |
| 1 balení 1 balení želatiny | Želatina vepřová | 10 g |