Nutriční hodnoty (Dozlatova zapečený květák se slaninou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 457 kJ / 2 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,76 g |
Tuky | 210,93 g |
– nasycené | 97,71 g |
– nenasycené | 101,44 g |
–– mononenasycené | 85,17 g |
–– polynenasycené | 16,27 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,50 g |
Sůl | 11,34 g |
Sacharidy | 45,25 g |
– cukry | 36,70 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g květáku | Květák čerstvý | 700 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce vrchovaté sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
150 g 150 g 40% tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 1 vrchovatá lžíce pokrájené pažitky | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čtyřbarevný mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |