Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dozlatova zapečený květák se slaninou a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 457 kJ /
2 499 kcal
Bílkoviny94,78 g
– z toho živočišné bílkoviny76,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,76 g
Tuky210,93 g
– nasycené97,71 g
– nenasycené101,44 g
–– mononenasycené85,17 g
–– polynenasycené16,27 g
––– omega 30,37 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 4,50 g
Sůl11,34 g
Sacharidy45,25 g
– cukry36,70 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g květáku Květák čerstvý 700 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce vrchovaté sádla Sádlo vepřové 30 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
150 g 150 g 40% tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 1 vrchovatá lžíce pokrájené pažitky Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
čtyřbarevný mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
sádlo Sádlo vepřové
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.