Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s jablky a rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 878 kJ /
449 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky6,12 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené4,59 g
–– mononenasycené2,19 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,81 g
– cukry82,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 ledového salátu Salát ledový čerstvý 200 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 lžíce 1 lžíce růžového pepře Pepř růžový
špetka špetka chilli vloček Chilli paprička sušená
1 lžička 1 lžička sezamového oleje Olej sezamový 5 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.