Nutriční hodnoty (Broskvový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 928 kJ / 5 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 248,80 g |
| – nasycené | 142,60 g |
| – nenasycené | 91,00 g |
| –– mononenasycené | 80,10 g |
| –– polynenasycené | 10,90 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 646,30 g |
| – cukry | 320,80 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 75 g 75 g cukru moučka | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 1 kg 1 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
| 2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| tuk na vymazání | Margarín |