Nutriční hodnoty (Broskvový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 928 kJ / 5 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 248,80 g |
– nasycené | 142,60 g |
– nenasycené | 91,00 g |
–– mononenasycené | 80,10 g |
–– polynenasycené | 10,90 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 646,30 g |
– cukry | 320,80 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
75 g 75 g cukru moučka | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
1 kg 1 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
tuk na vymazání | Margarín |