Nutriční hodnoty (Korejský rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 938 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,65 g |
Tuky | 31,02 g |
– nasycené | 2,64 g |
– nenasycené | 26,62 g |
–– mononenasycené | 18,92 g |
–– polynenasycené | 7,70 g |
––– omega 3 | 2,05 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,89 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 88,80 g |
– cukry | 65,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
25 ml 25 ml oleje | Olej řepkový | 25 ml |
15 ml 15 ml octa | Ocet lihový | 15 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce jemně krájeného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce jemně krájené hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce jemně krájeného koriandru (nebo 1 lžička mletého) | Koriandr semena | 22.5 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |