Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korejský rajčatový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 938 kJ /
702 kcal
Bílkoviny10,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,65 g
Tuky31,02 g
– nasycené2,64 g
– nenasycené26,62 g
–– mononenasycené18,92 g
–– polynenasycené7,70 g
––– omega 32,05 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,89 g
Sůl12,00 g
Sacharidy88,80 g
– cukry65,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
25 ml 25 ml oleje Olej řepkový 25 ml
15 ml 15 ml octa Ocet lihový 15 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli Sůl mořská 12 g
2 lžíce 2 lžíce jemně krájeného kopru Kopr nať čerstvý 30 g
2 lžíce 2 lžíce jemně krájené hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce jemně krájeného koriandru (nebo 1 lžička mletého) Koriandr semena 22.5 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.