Nutriční hodnoty (Javornický kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,22 g |
| Tuky | 36,43 g |
| – nasycené | 9,99 g |
| – nenasycené | 25,03 g |
| –– mononenasycené | 17,99 g |
| –– polynenasycené | 7,04 g |
| ––– omega 3 | 1,91 g |
| Vláknina | 23,84 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 855 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 66,38 g |
| – cukry | 40,63 g |
| ––– laktóza | 0,57 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kousky 2 kousky kapřího hřbetu | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| čtyřbarevný pepř | Pepř barevný | |
| 1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vrchovatá lžíce rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | |
| 1 1 vrchovatá lžíce solamylu | Bramborový škrob | |
| 1 1 vrchovatá lžička koření na ryby | Grilovací koření | |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 4 4 malá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 40 g 40 g nivy | Niva 50% t. v s. | 40 g |