Nutriční hodnoty (Javornický kapr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,22 g |
Tuky | 36,43 g |
– nasycené | 9,99 g |
– nenasycené | 25,03 g |
–– mononenasycené | 17,99 g |
–– polynenasycené | 7,04 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 23,84 g |
Cholesterol | 43 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 66,38 g |
– cukry | 40,63 g |
––– laktóza | 0,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kousky 2 kousky kapřího hřbetu | ||
sůl | Sůl mořská | |
čtyřbarevný pepř | Pepř barevný | |
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vrchovatá lžíce rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | |
1 1 vrchovatá lžíce solamylu | Bramborový škrob | |
1 1 vrchovatá lžička koření na ryby | Grilovací koření | |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
4 4 malá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
40 g 40 g nivy | Niva 50% t. v s. | 40 g |