Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Javornický kapr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 947 kJ /
704 kcal
Bílkoviny20,88 g
– z toho živočišné bílkoviny8,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,22 g
Tuky36,43 g
– nasycené9,99 g
– nenasycené25,03 g
–– mononenasycené17,99 g
–– polynenasycené7,04 g
––– omega 31,91 g
Vláknina23,84 g
Cholesterol 43 mg
Sodík 855 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy66,38 g
– cukry40,63 g
––– laktóza0,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kousky 2 kousky kapřího hřbetu
sůl Sůl mořská
čtyřbarevný pepř Pepř barevný
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 vrchovatá lžíce rýžové mouky Mouka rýžová hladká
1 1 vrchovatá lžíce solamylu Bramborový škrob
1 1 vrchovatá lžička koření na ryby Grilovací koření
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
2 2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
4 4 malá rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velký stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
40 g 40 g nivy Niva 50% t. v s. 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.