Nutriční hodnoty (Domácí kečup dle tety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 088 kJ / 1 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,50 g |
| Tuky | 14,76 g |
| – nasycené | 1,64 g |
| – nenasycené | 11,04 g |
| –– mononenasycené | 6,74 g |
| –– polynenasycené | 4,30 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 65,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,55 g |
| Sůl | 15,90 g |
| Sacharidy | 338,50 g |
| – cukry | 272,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 dl 2 dl octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 4 4 feferonky (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |