Nutriční hodnoty (Rajčatovo-ovocný salát s kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 219 kJ / 1 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,75 g |
| Tuky | 16,88 g |
| – nasycené | 6,59 g |
| – nenasycené | 8,54 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 2,93 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 18,80 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 169,33 g |
| – cukry | 90,00 g |
| ––– laktóza | 10,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 200 g 200 g jablek | Jablko čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g banánů | Banán čerstvý | 200 g |
| 250 ml 250 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 150 g 150 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| bazalka | Bazalka čerstvá |