Nutriční hodnoty (Aljašská treska na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 19,20 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g filé z tresky (3 ks) | Treska filet | 300 g |
2 dl 2 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce solamylu (maizena) | Bramborový škrob | 15 g |
drcená mořská sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |