Nutriční hodnoty (Aljašská treska na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g filé z tresky (3 ks) | Treska filet | 300 g |
| 2 dl 2 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu (maizena) | Bramborový škrob | 15 g |
| drcená mořská sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |