Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aljašská treska na bílém víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 815 kJ /
434 kcal
Bílkoviny54,40 g
– z toho živočišné bílkoviny54,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,90 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy19,20 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g filé z tresky (3 ks) Treska filet 300 g
2 dl 2 dl suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
slunečnicový olej Olej slunečnicový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce solamylu (maizena) Bramborový škrob 15 g
drcená mořská sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.