Nutriční hodnoty (Babiččiny smažené bavorské vdolečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
Energie | 11 706 kJ / 2 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,05 g |
Tuky | 74,03 g |
– nasycené | 35,98 g |
– nenasycené | 30,22 g |
–– mononenasycené | 21,99 g |
–– polynenasycené | 8,23 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 421,34 g |
– cukry | 79,10 g |
––– laktóza | 12,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
sůl | Sůl mořská | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
povidla | Povidla | |
šlehačka | Šlehačka 35% |