Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččiny smažené bavorské vdolečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie11 706 kJ /
2 798 kcal
Bílkoviny81,94 g
– z toho živočišné bílkoviny19,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,05 g
Tuky74,03 g
– nasycené35,98 g
– nenasycené30,22 g
–– mononenasycené21,99 g
–– polynenasycené8,23 g
––– omega 30,74 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy421,34 g
– cukry79,10 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
sůl Sůl mořská
0,5 lžičky 0,5 lžičky citronové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
olej na smažení Olej řepkový
povidla Povidla
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.