Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s creme fraiche a parmezánovými chipsy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 678 kJ /
879 kcal
Bílkoviny24,60 g
– z toho živočišné bílkoviny24,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky83,80 g
– nasycené49,70 g
– nenasycené23,99 g
–– mononenasycené22,00 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 30,66 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 885 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy6,60 g
– cukry6,60 g
––– laktóza6,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
drůbeží vývar Vývar kuřecí
150 ml 150 ml creme fraiche (nebo husté zakysané smetany) Creme fraiche 33% 150 ml
sůl Sůl mořská
70 g 70 g parmezánu (nebo Gran Moravia) Parmezán 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.