Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s creme fraiche a parmezánovými chipsy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 678 kJ / 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 83,80 g |
| – nasycené | 49,70 g |
| – nenasycené | 23,99 g |
| –– mononenasycené | 22,00 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 885 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 6,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 150 ml 150 ml creme fraiche (nebo husté zakysané smetany) | Creme fraiche 33% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 70 g 70 g parmezánu (nebo Gran Moravia) | Parmezán | 70 g |