Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s creme fraiche a parmezánovými chipsy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 678 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 83,80 g |
– nasycené | 49,70 g |
– nenasycené | 23,99 g |
–– mononenasycené | 22,00 g |
–– polynenasycené | 1,99 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 885 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 6,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
150 ml 150 ml creme fraiche (nebo husté zakysané smetany) | Creme fraiche 33% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
70 g 70 g parmezánu (nebo Gran Moravia) | Parmezán | 70 g |