Nutriční hodnoty (Sumeček africký na másle, pórku a hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 512 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 59,58 g |
| – nasycené | 38,04 g |
| – nenasycené | 18,94 g |
| –– mononenasycené | 17,06 g |
| –– polynenasycené | 1,88 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 3,15 g |
| Cholesterol | 178 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 9,33 g |
| – cukry | 5,34 g |
| ––– laktóza | 3,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení sumečka afrického | Sumeček filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo obyčejné a lžička oleje) | Ghí | 30 g |
| bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 45 g |
| rýže na 2 porce porce | Rýže bílá | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |