Nutriční hodnoty (Sumeček africký na másle, pórku a hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 512 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 59,58 g |
– nasycené | 38,04 g |
– nenasycené | 18,94 g |
–– mononenasycené | 17,06 g |
–– polynenasycené | 1,88 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 3,15 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,33 g |
– cukry | 5,34 g |
––– laktóza | 3,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení sumečka afrického | Sumeček filet | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo obyčejné a lžička oleje) | Ghí | 30 g |
bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 45 g |
rýže na 2 porce porce | Rýže bílá | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |