Nutriční hodnoty (Dýňový chlebíček s kousky čokolády a mascarpone krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 942 kJ / 3 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,29 g |
Tuky | 200,61 g |
– nasycené | 57,28 g |
– nenasycené | 126,69 g |
–– mononenasycené | 93,38 g |
–– polynenasycené | 33,31 g |
––– omega 3 | 9,05 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 408,78 g |
– cukry | 212,43 g |
––– laktóza | 6,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 350 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
100 ml 100 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
100 g 100 g mascarpone | Mascarpone | 100 g |
100 g 100 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |