Nutriční hodnoty (Nadýchaná bábovka se skořicí a perníkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 331 kJ / 3 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,70 g |
Tuky | 130,77 g |
– nasycené | 18,04 g |
– nenasycené | 102,54 g |
–– mononenasycené | 72,50 g |
–– polynenasycené | 30,04 g |
––– omega 3 | 8,29 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 536,35 g |
– cukry | 226,25 g |
––– laktóza | 17,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce jemně nastrouhaného perníku | Perník | |
olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |