Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatá vepřová pečeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 661 kJ /
1 592 kcal
Bílkoviny235,04 g
– z toho živočišné bílkoviny231,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky61,31 g
– nasycené17,65 g
– nenasycené33,39 g
–– mononenasycené26,72 g
–– polynenasycené6,67 g
––– omega 31,30 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 506 mg
Sodík 485 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy22,75 g
– cukry9,04 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové pečeně (bez kosti) Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
500 ml 500 ml vývaru (vody) Vývar masový 500 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 svazek 1 svazek tymiánu (sušený) Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.