Nutriční hodnoty (Šťavnatá vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 661 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 235,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 231,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 61,31 g |
| – nasycené | 17,65 g |
| – nenasycené | 33,39 g |
| –– mononenasycené | 26,72 g |
| –– polynenasycené | 6,67 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 506 mg |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 22,75 g |
| – cukry | 9,04 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové pečeně (bez kosti) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| 500 ml 500 ml vývaru (vody) | Vývar masový | 500 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 svazek 1 svazek tymiánu (sušený) | Tymián sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |