Nutriční hodnoty (Šťavnatá vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 661 kJ / 1 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 231,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 61,31 g |
– nasycené | 17,65 g |
– nenasycené | 33,39 g |
–– mononenasycené | 26,72 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 506 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 22,75 g |
– cukry | 9,04 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové pečeně (bez kosti) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
500 ml 500 ml vývaru (vody) | Vývar masový | 500 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 svazek 1 svazek tymiánu (sušený) | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |