Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčka na víně s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 662 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,81 g |
| Tuky | 0,38 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,21 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,60 g |
| – cukry | 8,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky kuřecích prsíček | Kuře prso | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 1 dl 1 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |