Nutriční hodnoty (Batátová polévka z kyselého mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 205 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,59 g |
Tuky | 1,98 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,29 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 146,75 g |
– cukry | 23,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g batátů | Batáty neloupané | 600 g |
300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
1/2 1/2 l kyselého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 malý bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |