Nutriční hodnoty (Batátová polévka z kyselého mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 205 kJ / 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,59 g |
| Tuky | 1,98 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 146,75 g |
| – cukry | 23,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g batátů | Batáty neloupané | 600 g |
| 300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
| 1/2 1/2 l kyselého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 malý bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |