Nutriční hodnoty (Thajské kuřecí nudličky s rýžovými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,29 g |
| Tuky | 21,57 g |
| – nasycené | 2,95 g |
| – nenasycené | 18,36 g |
| –– mononenasycené | 15,74 g |
| –– polynenasycené | 2,62 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,61 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 6,23 g |
| Sůl | 13,90 g |
| Sacharidy | 26,24 g |
| – cukry | 8,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kuřecí prsní řízek | Kuře prso | |
| 2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 houba jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
| 2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 listy 2 listy bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 22.5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 30 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 22.5 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky rýžového octa | Ocet rýžový | 10 ml |
| 50-70 ml 50-70 ml vody (podle potřeby) | Voda | 60 ml |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| smažená cibulka | Cibule smažená | |
| 2 porce 2 porce rýžových nudlí | Nudle rýžové |