Nutriční hodnoty (Tolstolobik na másle a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,76 g |
| Tuky | 30,22 g |
| – nasycené | 18,09 g |
| – nenasycené | 10,10 g |
| –– mononenasycené | 9,03 g |
| –– polynenasycené | 1,07 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 5,59 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 14,01 g |
| – cukry | 4,52 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kousky 4 kousky tolstolobika | Tolstolobik filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (nebo obyčejného a lžičku oleje) | Ghí | 30 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst květákových růžiček | Květák čerstvý | |
| 1 kousek 1 kousek brokolice (mladý košťál, nebo kedlubna) | Brokolice čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |