Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 878 kJ / 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,56 g |
| Tuky | 0,76 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,52 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 523 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 34,00 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 malý kousek křenu | Křen čerstvý | 100 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sekaný kopr na posypání (nebo pažitka) | Kopr nať čerstvý |