Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie878 kJ /
210 kcal
Bílkoviny9,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,56 g
Tuky0,76 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,52 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 523 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy34,00 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mladé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 malá cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 malý kousek křenu Křen čerstvý 100 g
ocet Ocet lihový
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
sekaný kopr na posypání (nebo pažitka) Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.