Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie29 510 kJ /
7 053 kcal
Bílkoviny280,27 g
– z toho živočišné bílkoviny211,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,25 g
Tuky462,84 g
– nasycené172,00 g
– nenasycené258,03 g
–– mononenasycené119,40 g
–– polynenasycené138,63 g
––– omega 34,02 g
Vláknina27,87 g
Cholesterol 2,40 g
Sodík 13,62 g
Sůl32,59 g
Sacharidy427,69 g
– cukry59,41 g
––– laktóza38,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g toustového chleba Toast pšeničný bílý 750 g
6 6 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 420 g
200 g 200 g šunkového salámu Měkký salám 200 g
200 g 200 g tvrdého sýra (eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 lahůdková cibulka (nebo šalotka) Cibulka jarní čerstvá
180 g 180 g zakysané smetany 18% Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
180 g 180 g majonézy Majonéza 180 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
400 g 400 g žervé (nebo přírodního sýra, Palouček, Lučina) Žervé 400 g
150 g 150 g taveného sýra (Smetanito) Sýr tavený 150 g
100 g 100 g Créme Fraîche Creme fraiche 33% 100 ml
50 g 50 g majonézy Majonéza 50 g
3 lžíce 3 lžíce jemně strouhaného křenu (nemusí být) Křen čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
200 200 g uzenin a sýrů na plátky Párek vepřový
olivy Olivy čerstvé zralé
kapie Paprika červená čerstvá
okurka Okurka salátová čerstvá
hráškové klíčky (nemusí být) Klíčky mungo čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.