Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studentská večeře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 138 kJ /
750 kcal
Bílkoviny61,98 g
– z toho živočišné bílkoviny56,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky28,57 g
– nasycené16,10 g
– nenasycené12,20 g
–– mononenasycené4,05 g
–– polynenasycené8,15 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 3,54 g
Sůl8,20 g
Sacharidy56,70 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g klobásy Klobása 400 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
paprika Paprika bílá čerstvá
červená mletá paprika (koření) Paprika červená sušená
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
fazolky z konzervy konzervy v rajčatovém protlaku Protlak rajčatový
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
cherry rajčata Rajčata cherry
petrželka (nemusí být) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.