Nutriční hodnoty (Studentská večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 138 kJ / 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 28,57 g |
– nasycené | 16,10 g |
– nenasycené | 12,20 g |
–– mononenasycené | 4,05 g |
–– polynenasycené | 8,15 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 56,70 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g klobásy | Klobása | 400 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
červená mletá paprika (koření) | Paprika červená sušená | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
fazolky z konzervy konzervy v rajčatovém protlaku | Protlak rajčatový | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
cherry rajčata | Rajčata cherry | |
petrželka (nemusí být) | Petržel nať čerstvá |