Nutriční hodnoty (Studentská večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 138 kJ / 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 28,57 g |
| – nasycené | 16,10 g |
| – nenasycené | 12,20 g |
| –– mononenasycené | 4,05 g |
| –– polynenasycené | 8,15 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 11,50 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 3,54 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 56,70 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g klobásy | Klobása | 400 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| červená mletá paprika (koření) | Paprika červená sušená | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| fazolky z konzervy konzervy v rajčatovém protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| cherry rajčata | Rajčata cherry | |
| petrželka (nemusí být) | Petržel nať čerstvá |