Nutriční hodnoty (Třený koláč s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 378 kJ / 1 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 92,18 g |
| – nasycené | 23,07 g |
| – nenasycené | 62,37 g |
| –– mononenasycené | 43,02 g |
| –– polynenasycené | 19,35 g |
| ––– omega 3 | 1,27 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 208,64 g |
| – cukry | 122,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 120 g 120 g tuku | Margarín | 120 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |