Nutriční hodnoty (Hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 829 kJ / 1 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,58 g |
| Tuky | 54,20 g |
| – nasycené | 32,73 g |
| – nenasycené | 19,80 g |
| –– mononenasycené | 16,10 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 28,50 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 250,81 g |
| – cukry | 128,81 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| voda | Voda | |
| 800 g 800 g hrušek | Hruška čerstvá | 800 g |
| 50 g 50 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| skořice | Skořice ceylonská |