Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 829 kJ /
1 632 kcal
Bílkoviny21,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,58 g
Tuky54,20 g
– nasycené32,73 g
– nenasycené19,80 g
–– mononenasycené16,10 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,60 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy250,81 g
– cukry128,81 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
4 lžíce 4 lžíce studené vody Voda 72 ml
800 g 800 g hrušek Hruška čerstvá 800 g
50 g 50 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 50 g
skořice Skořice ceylonská
máslo na vymazání formy Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.