Nutriční hodnoty (Pangasius v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 44,33 g |
| – nasycené | 11,83 g |
| – nenasycené | 31,87 g |
| –– mononenasycené | 21,41 g |
| –– polynenasycené | 10,46 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 22,65 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 38,18 g |
| – cukry | 19,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g Pangasius (4 filety) | Pangas filet | 600 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 250 gramů 250 gramů celeru | Celer bulva čerstvá | 250 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |