Nutriční hodnoty (Pangasius v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 44,33 g |
– nasycené | 11,83 g |
– nenasycené | 31,87 g |
–– mononenasycené | 21,41 g |
–– polynenasycené | 10,46 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 38,18 g |
– cukry | 19,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g Pangasius (4 filety) | Pangas filet | 600 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
250 gramů 250 gramů celeru | Celer bulva čerstvá | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |