Slaný závin

kedlubna Kuchař:

Domácí pekárna 3 názory

55

Suroviny

400 ml mléka
1 lžička soli
1 lžička cukru
100 ml oleje
500 g hladká mouka
150 g pšeničná celozrnná mouka (pokud nemáme dáme jen 650 hladké)
lžička vegety
lžička sušené petržele
1/2 kostky kvasnic
na nádivku:
salám
sýr
cibule
čerstvá paprika
párky
kečup
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Program těsto, při míchání hlídám konzistenci těsta, pokud se lepí přisypu mouku.

  2. Po vykunutí rozdělím na čtyři díly, každý rozválím, položím plátky tvrdého sýru, pokapu kečepem, dám párky, nebo sálám, zeleninu a stočím do závinu. Z této dávky vyjdou čtyři záviny.

  3. Nechám ještě na plechu 20 minut dokynout, potřu rozšlehaným vejcem, posypu kořením pizza a peču asi 30 minut na 200°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Slaný závin

  • biancab biancab

    Těsto je opravdu výborné a dobře se s ním pracuje :yes: Já jsem jen do něj přidala trochu nadrobno nasekaných sušených rajčat a dovnitř co dům dal, nahoru posypala kmínem a skutečná lahůdka :-)

    Odpovědět

  • betula betula(neregistrovaná)

    tak jsem včera dělala a byly výborné:-K, s těstem se velice dobře pracovalo. Chutnaly jak za tepla, tak za studena.:yes: Moc děkuji za recept:-8

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    MŃam!:-p

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: slaný závin výborný slaný závin slany bramborový zavin slaný závin se zelim plněný slaný závin rebarbora recepty na slano domaci zavin slany slany zavin s mozzarelou závin s mozzarelou recept na slaný závin domácí slaný závin slaný závin z bramborového těsta slaný závin z domácí pekárny karlovarský závin slany zavin s parkem závin plněný zelím domaci těsto na slany zavin recept na závin slaný štrudl s mozzarelou celozrnný slaný zavin

Zapomněl/a jsem heslo