Nutriční hodnoty (Dušená zelenina, šťouchané brambory a volské oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g |
| Tuky | 30,71 g |
| – nasycené | 10,97 g |
| – nenasycené | 14,68 g |
| –– mononenasycené | 11,67 g |
| –– polynenasycené | 3,02 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 16,45 g |
| Cholesterol | 532 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 65,60 g |
| – cukry | 13,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |