Nutriční hodnoty (Bláznivá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 654 kJ / 3 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,16 g |
| Tuky | 83,99 g |
| – nasycené | 22,22 g |
| – nenasycené | 54,64 g |
| –– mononenasycené | 37,10 g |
| –– polynenasycené | 17,54 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 662,65 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrníček 1 hrníček mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrníček 1 hrníček cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 hrníčky 2 hrníčky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| potravinářské barvivo (modrá) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| 1 konzerva 1 konzerva jahod | Jahody čerstvé |