Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírový chlebíček s kandovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 373 kJ /
2 957 kcal
Bílkoviny77,45 g
– z toho živočišné bílkoviny33,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,15 g
Tuky131,90 g
– nasycené14,56 g
– nenasycené103,38 g
–– mononenasycené72,39 g
–– polynenasycené30,99 g
––– omega 38,65 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 810 mg
Sodík 916 mg
Sůl2,81 g
Sacharidy351,92 g
– cukry119,52 g
––– laktóza7,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
220 ml 220 ml kefíru Kefír 220 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká 150 g
100 g 100 g rozdrceného cukroví (zbylého)
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
na špičku nože na špičku nože jedlé sody Jedlá soda
100 g 100 g kandovaného ovoce a rozinek Citron kandovaný 100 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
libovolná poleva na povrch (nebo moučkový cukr) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.