Nutriční hodnoty (Kefírový chlebíček s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 373 kJ / 2 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,15 g |
Tuky | 131,90 g |
– nasycené | 14,56 g |
– nenasycené | 103,38 g |
–– mononenasycené | 72,39 g |
–– polynenasycené | 30,99 g |
––– omega 3 | 8,65 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 351,92 g |
– cukry | 119,52 g |
––– laktóza | 7,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
220 ml 220 ml kefíru | Kefír | 220 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | 150 g |
100 g 100 g rozdrceného cukroví (zbylého) | ||
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
na špičku nože na špičku nože jedlé sody | Jedlá soda | |
100 g 100 g kandovaného ovoce a rozinek | Citron kandovaný | 100 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
libovolná poleva na povrch (nebo moučkový cukr) | Čokoládová poleva |