Nutriční hodnoty (Játra pana premiéra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 27,82 g |
| – nasycené | 3,97 g |
| – nenasycené | 20,92 g |
| –– mononenasycené | 17,40 g |
| –– polynenasycené | 3,52 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 16,09 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| zakysaná smetana na ozdobu | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kari | Kari | |
| kečup | Kečup sladký | |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl (není nutná) | Sůl mořská |