Nutriční hodnoty (Játra pana premiéra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 27,82 g |
– nasycené | 3,97 g |
– nenasycené | 20,92 g |
–– mononenasycené | 17,40 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 16,09 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
zakysaná smetana na ozdobu | Smetana kravská zakysaná 12% | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kari | Kari | |
kečup | Kečup sladký | |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
sůl (není nutná) | Sůl mořská |