Nutriční hodnoty (Jablečná pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 693 kJ / 883 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 62,08 g |
| – nasycené | 40,68 g |
| – nenasycené | 18,72 g |
| –– mononenasycené | 16,08 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 66,00 g |
| – cukry | 62,00 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| trochu trochu vody | Voda | |
| 1 svitek 1 svitek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |