Nutriční hodnoty (Placky plněné sýrovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 239 kJ / 3 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,72 g |
Tuky | 79,06 g |
– nasycené | 44,03 g |
– nenasycené | 32,00 g |
–– mononenasycené | 20,75 g |
–– polynenasycené | 11,25 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 20,71 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 5,40 g |
Sůl | 9,35 g |
Sacharidy | 479,10 g |
– cukry | 50,18 g |
––– laktóza | 16,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 šálek 1 šálek kefíru (150 ml) | Kefír | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2,5 šálku 2,5 šálku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 625 g |
150 g 150 g sýra (gouda, eidam, ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
200 g 200 g žervé (nebo čerstvý sýr, měkký tavený sýr) | Žervé | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
vejce na potření okrajů | Vejce slepičí | |
olej na smažení | Olej řepkový |