Nutriční hodnoty (Piadina italská chlebová placka s kuřecí náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 813 kJ / 1 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,95 g |
Tuky | 74,87 g |
– nasycené | 34,80 g |
– nenasycené | 38,27 g |
–– mononenasycené | 28,61 g |
–– polynenasycené | 9,65 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 15,66 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 197,01 g |
– cukry | 22,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
70 g 70 g sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
olivový olej na potření pánve | Olej olivový | |
1 1 kuřecí řízek | Kuře prso | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty (nebo kečupu) | Protlak rajčatový | |
1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
hrst čerstvých listů listů (rukola, špenát, salát) | ||
1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
parmezán | Parmezán | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
balsamiko krém | Smetana kravská sladká 35% |