Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové "langošky")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 787 kJ /
2 339 kcal
Bílkoviny73,78 g
– z toho živočišné bílkoviny11,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,88 g
Tuky44,50 g
– nasycené13,08 g
– nenasycené28,87 g
–– mononenasycené17,44 g
–– polynenasycené11,42 g
––– omega 30,89 g
Vláknina21,69 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,82 g
Sacharidy401,20 g
– cukry51,32 g
––– laktóza17,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
35 dkg 35 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
3-4 dl 3-4 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru Cukr bílý 12.5 g
1 kostka 1 kostka droždí (42g) Droždí pekařské lisované 42 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžíce 1 lžíce bylinkového koření Provensálské koření
špetka špetka sušeného kopru Kopr nať čerstvý
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g
2 hrsti 2 hrsti smažené cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 hrsti 2 hrsti pomačkaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
5 dkg 5 dkg Hery Margarín 50 g
olivový olej Olej olivový
kečup Kečup sladký

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.