Nutriční hodnoty (Rybí filety na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 676 kJ / 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 9,91 g |
| – nasycené | 6,72 g |
| – nenasycené | 2,79 g |
| –– mononenasycené | 2,44 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 8,14 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 53,20 g |
| – cukry | 19,49 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rybí filety | Treska filet | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 2 2 oddenky kurkumy | Kurkuma mletá | |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 ml 300 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |