Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš se slaninou, celerem a čerstvou paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie15 076 kJ /
3 603 kcal
Bílkoviny260,24 g
– z toho živočišné bílkoviny253,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,69 g
Tuky268,25 g
– nasycené119,43 g
– nenasycené133,29 g
–– mononenasycené112,79 g
–– polynenasycené20,50 g
––– omega 30,79 g
Vláknina23,85 g
Cholesterol 955 mg
Sodík 4,86 g
Sůl11,70 g
Sacharidy28,65 g
– cukry15,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g vepřové plece Vepřová plec 1200 g
250 g 250 g gazdovské slaniny Špek 250 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
250 g 250 g celeru Celer bulva čerstvá 250 g
1 1 velká silnostěnná paprika Paprika bílá čerstvá
900 ml 900 ml vývaru Vývar masový 900 ml
3 3 plné lžíce sádla Sádlo vepřové
2 2 rovné lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená
2 2 rovné lžíce granulovaného česneku Česnek sušený
1 1 necelá lžička drceného kmínu Kmín mletý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 krajíce 2 krajíce chleba bez kůrky Chléb pšeničný kváskový
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.