Nutriční hodnoty (Martino kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 136 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 34,34 g |
– nasycené | 16,53 g |
– nenasycené | 14,10 g |
–– mononenasycené | 10,40 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 469 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 9,15 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
40 g 40 g jakékoliv uzeniny | Párek vepřový | 40 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sladká paprika | Paprika červená sušená |