Nutriční hodnoty (Martino kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 136 kJ / 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 34,34 g |
| – nasycené | 16,53 g |
| – nenasycené | 14,10 g |
| –– mononenasycené | 10,40 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 469 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,62 g |
| Sacharidy | 9,15 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 40 g 40 g jakékoliv uzeniny | Párek vepřový | 40 g |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená |