Nutriční hodnoty (Steaky z tuňáka se zeleninou na bylinkovém másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 009 kJ / 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 38,10 g |
| – nasycené | 13,62 g |
| – nenasycené | 24,20 g |
| –– mononenasycené | 20,90 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
| – cukry | 16,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 400 g 400 g čerstvé zeleninové směsi (květák, brokolice, cuketa a mrkev) | Mrkev mražená | 400 g |
| mořská hrubá sůl | Sůl mořská | |
| hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 20 g 20 g bylinkového másla | Máslo bylinkové | 20 g |
| 1 snítka 1 snítka hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá |