Nutriční hodnoty (Plněná mořská štika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 816 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 10,63 g |
| – nasycené | 6,35 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,53 g |
| – cukry | 7,16 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mořská štika s kůží (cca 600 g) | Štika filet | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 snítky 4 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený koriandr | Koriandr semena | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 dl 2 dl vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| olej na vymazání zapékací mísy mísy | Olej řepkový |