Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 207 kJ / 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 32,11 g |
| – nasycené | 3,15 g |
| – nenasycené | 27,10 g |
| –– mononenasycené | 18,96 g |
| –– polynenasycené | 8,14 g |
| ––– omega 3 | 2,92 g |
| Vláknina | 6,83 g |
| Cholesterol | 208 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 2,93 g |
| Sacharidy | 31,33 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velké kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 kokosové mléko (400 ml) | Nápoj kokosový | |
| 1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička žluté kari pasty | Curry pasta | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |