Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na víně a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 601 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 76,45 g |
– nasycené | 36,09 g |
– nenasycené | 37,72 g |
–– mononenasycené | 32,26 g |
–– polynenasycené | 5,47 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 25,65 g |
– cukry | 15,99 g |
––– laktóza | 7,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
špetka špetka kari | Kari |