Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na víně a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 601 kJ / 1 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 169,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 76,45 g |
| – nasycené | 36,09 g |
| – nenasycené | 37,72 g |
| –– mononenasycené | 32,26 g |
| –– polynenasycené | 5,47 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 25,65 g |
| – cukry | 15,99 g |
| ––– laktóza | 7,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| špetka špetka kari | Kari |