Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na víně a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 601 kJ /
1 578 kcal
Bílkoviny176,49 g
– z toho živočišné bílkoviny169,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky76,45 g
– nasycené36,09 g
– nenasycené37,72 g
–– mononenasycené32,26 g
–– polynenasycené5,47 g
––– omega 31,71 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy25,65 g
– cukry15,99 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kuřecí prsa Kuře prso 700 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
špetka špetka kari Kari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.