Nutriční hodnoty (Pečené brambory s mrkví a libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 804 kJ / 1 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 81,73 g |
| – nasycené | 21,14 g |
| – nenasycené | 49,75 g |
| –– mononenasycené | 37,36 g |
| –– polynenasycené | 12,39 g |
| ––– omega 3 | 2,97 g |
| Vláknina | 10,45 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 54,63 g |
| – cukry | 9,79 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného libečku | Libeček sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| 4 4 nožky vepřových párků | Vepřové nožičky | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |