Nutriční hodnoty (Kuřecí paprikáš z receptů slovenské kuchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 728 kJ / 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 30,95 g |
– nasycené | 16,26 g |
– nenasycené | 13,43 g |
–– mononenasycené | 10,33 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 25,32 g |
– cukry | 14,50 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecího masa (stehenní, prsní) | Kuře prso | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
pálivá paprika (podle chuti) | Paprika pálivá | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
250-300 ml 250-300 ml kuřecího vývaru (nebo vody) | Vývar kuřecí | 275 ml |
100 ml 100 ml sladké smetany - 30% (nebo zakysané) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |