Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí paprikáš z receptů slovenské kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 728 kJ /
652 kcal
Bílkoviny66,16 g
– z toho živočišné bílkoviny62,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky30,95 g
– nasycené16,26 g
– nenasycené13,43 g
–– mononenasycené10,33 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,69 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy25,32 g
– cukry14,50 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecího masa (stehenní, prsní) Kuře prso 250 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
pálivá paprika (podle chuti) Paprika pálivá
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
250-300 ml 250-300 ml kuřecího vývaru (nebo vody) Vývar kuřecí 275 ml
100 ml 100 ml sladké smetany - 30% (nebo zakysané) Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.