Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s jablkem a pistáciemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 354 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 1,25 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 60,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 hrst 1 hrst vyloupaných pistácií | Pistácie | |
sůl | Sůl mořská | |
trocha trocha cukru | Cukr bílý | |
šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu | Citrón čerstvý | |
šťáva z 1 pomeranče | Šťáva z pomeranče | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |