Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s jablkem a pistáciemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 354 kJ / 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 1,25 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 66,00 g |
| – cukry | 60,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst vyloupaných pistácií | Pistácie | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trocha trocha cukru | Cukr bílý | |
| šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu | Citrón čerstvý | |
| šťáva z 1 pomeranče | Šťáva z pomeranče | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |