Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí na hořčici s paprikou a rajským)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 653 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,10 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí špalíčky | Kuře stehno s kůží | |
4 4 malé lžičky pikantní francouzské hořčice | Hořčice dijonská | |
2 dcl 2 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
tuk na smažení | Olej řepkový |