Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí na hořčici s paprikou a rajským)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 653 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,52 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,10 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí špalíčky | Kuře stehno s kůží | |
| 4 4 malé lžičky pikantní francouzské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 2 dcl 2 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |