Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s volským okem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 779 kJ / 1 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 110,24 g |
| – nasycené | 12,72 g |
| – nenasycené | 85,20 g |
| –– mononenasycené | 61,60 g |
| –– polynenasycené | 23,60 g |
| ––– omega 3 | 6,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 80 ml |
| koření - 7 bylin | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zelenina (podle výběru, na přílohu) | Mrkev čerstvá |